Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Türk Mutfağı Haftası 2 ve 3'ncü gününde etkinliklerle devam etti.

“Türk Mutfağı Haftası” kutlamalarının ikinci gününde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mutfak Sanatları Akademisinde, üçüncü gününde ise Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesinde öğrencilerimizle birlikte mutfak atölyeleri düzenlendi. Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Serkan Şengül tarafından “Türk Mutfak Kültürünün İzinde” konulu bir konferans düzenlendi. Bu etkinliklerle öğrencilerimizin coğrafi işaretli ürünlerimiz ve Türk Mutfak Kültürü konusunda farkındalıklarının oluşması sağlandı.

Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (12).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (2).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (3).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (4).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (5).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (6).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (7).jpg
Türk Mutfağı Öğrenciler Workshop (9).jpg